Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa åbner luftbro til Kina

Søgeord:

29. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

581 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tilbyder 14 ugentlige frekvenser til og fra Shenzhen.

 

Det tyske luftfragtselskab Lufthansa Cargo tilbyder nu 14 ugentlige luftfragtfrekvenser fra og til Shenzhen, Kina og Frankfurt, Tyskland.

 

Det første fly – et Airbus A330-300 – afgik fra Shenzhen mandag den 18. maj.

 

- Som troværdig partner har Lufthansa Cargo spillet en vigtig rolle i den stabile forsyningskæde fra Asien til Tyskland de seneste uger. De nye luftfragtflyvninger fra Shenzhen sikrer, at vi kan gøre denne forsyningskæde endnu mere fleksibel, så hastegods kan komme hurtigt til Tyskland, siger Michael Völlnagel, administrerende direktør i speditionsfirmaet Fiege International Freight Forwarding.

 

I øjeblikket er alle 17 Lufthansa Cargo fragtfly i kontinuerlig drift, blandt andet for at fragte sundhedsudstyr i hele verden. Fra og til Kinas fastland alene flyver i øjeblikket 15 frekvenser ugentligt med Boeing 777 fragtfly med en standard læssekapacitet på cirka 103 tons.

- For Shenzhen Airport og International Cargo Center Shenzhen er lanceringen af Lufthansa-forbindelsen et yderligere skridt i internationaliseringen af Shenzhen Baoan Airport. Vi er meget tilfredse med at kunne bidrage til at forsyne Tyskland med presserende sundhedsudstyr som for eksempel masker. Det var en energisk indsats fra alle involverede parter, særligt i lufthavnen, at lancere denne nye forbindelse på blot 14 dage, siger Achim Plücker, managing director hos International Cargo Center Shenzhen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com