Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa Cargo forskønner hjemmebanen

Søgeord:

11. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

612 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Komplet modernisering af Cargo Center i Frankfurt påbegyndt.

 

Lufthansa Cargo vil videreudvikle og forny logistikcentret i sit hjemmeknudepunkt i Frankfurt på modulbasis, og bestyrelsen for det tyske luftfragtselskab har godkendt respektive investeringer i et omfattende infrastrukturprogram for logistikcentret. Den komplette modernisering af Lufthansa Cargo Center er allerede begyndt i januar 2021 og skal afsluttes i 2028.

 

- Med denne fornyelse af vores logistikcenter investerer vi i vores luftfragtbase i Frankfurt og skaber dermed de strukturelle krav til endnu hurtigere og mere effektiv luftfragt. Dermed gør vi også vores medarbejderes job på vores vigtigste logistiksted i Tyskland sikrere for fremtiden, siger Peter Gerber, administrerende direktør for Lufthansa Cargo.

 

Luftfragtcentret i Frankfurt er Lufthansa Cargos hjemmeknudepunkt, der håndterer omkring 80 procent af dets globale fragtvolumen. Luftfartsselskabets forpligtelse til digitalisering, nye produktkrav og den yderligere stigende betydning af e-handel har ændret kravene til logistikcentret.

I det første trin i det modulopbyggede infrastrukturprogram er nybygningen af det centrale high-rack-lagringssystem i Lufthansa Cargo Center i øjeblikket i gang. Ud over nye bygninger moderniseres eksisterende byggesektioner og lagre også som en del af det otte år lange infrastrukturprojekt. Renovering og fornyelse af bygningerne finder sted under løbende drift.

 

- Det særlige ved vores infrastrukturprogram er, at det er i stand til at reagere fleksibelt på markedsudviklingen og vores kunders skiftende behov, fortsætter Harald Gloy, Lufthansa Cargos driftsdirektør, og fortsætter:

 

- Den holistisk planlagte opgradering af bygningsinfrastrukturen i kombination med forbedringer af logistiksystemet og interne materialestrømme vil yderligere øge håndteringshastigheden for forsendelser såvel som servicekvaliteten for alle Lufthansa Cargo-kunder, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk