Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa i stort digitaliserings-skridt

Søgeord:

16. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

291 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Implementerer ny iPartner Handling løsning.

 

I et stort skridt mod digitalisering og forbedring af kvaliteten i verdensomspændende cargohandling indgår Lufthansa Cargo i partnerskab med IBS Software for at digitalisere kritiske håndteringsprocesser for særlige produkter og tjenester som farligt gods, lægemidler og letfordærvelige produkter. Implementeringen repræsenterer betydelige fremskridt for Lufthansa Cargos "Mobile Digital Handling"-initiativ, der er skabt for at eliminere papirbaserede processer på tværs af dets operationer ved at digitalisere opgaver og procestjek udført af dets Ground Handling Agent (GHA) partnere.

 

- At drive den digitale transformation af vores branche har altid været en løbende prioritet for os hos Lufthansa Cargo. Udover direkte at forbedre datakvaliteten og dermed gøre processerne mere effektive, åbner initiativet 'Mobil Digital Handling' også enorme muligheder for os for yderligere at innovere og forbedre, hvordan vi arbejder med vores partnere langs hele forsyningskæden, siger Jan-Wilhelm Breithaupt, vice president Global Fulfillment Management hos Lufthansa Cargo.

Initiativet udnytter IBS Softwares seneste iPartner Handling-løsning til at udvide Lufthansa Cargos specielle kontroller og standarddriftsprocedurer (SoP'er) til dets omfattende globale GHA-netværk. Løsningen integreres problemfrit med flyselskaber, der kører IBS Softwares iCargo cloud-platform til luftfragtstyring for at give et enkelt adgangsvenligt sæt mobil- og webværktøjer, som GHA'er kan bruge til at udføre specialiserede arbejdsgange og opgaver. Gennem iPartner Handling-løsningen bliver vigtig information indfanget af GHA'er gjort tilgængelig for Lufthansa Cargo i realtid, hvilket forbedrer kvaliteten og serviceniveauet for alle dets fragtprodukter. Platformen tilbyder også digitale tilslutningsmuligheder for GHA'er via API'er og er blevet designet med fremtidige industriinitiativer såsom ONE Record i tankerne.

 

- Der er en betydelig impuls i branchen til at fremme digitaliseringsinitiativer, der styrker partnerskaber og samarbejde i forsyningskæden. iPartner Handling-løsningen tager os et skridt videre mod vores overordnede mål om at opbygge et digitalt økosystem for vores iCargo-kunder, der kan hjælpe med at generere positive forretningsresultater for dem hurtigt og effektivt, lyder det fra Ashok Rajan, SVP & Head of Cargo & Logistics, IBS Software.

Udrulningen er planlagt i to faser, hvor den første betyder, at over 30 Lufthansa Cargo-stationer i Europa, Asien og Amerika går live, efterfulgt af yderligere stationer og flere nye use-cases og forbedringer, der føjes til løsningen. De første fem stationer er allerede gået live.

 

- Vi er glade for at kunne udvikle vores langsigtede partnerskab med IBS Software yderligere. 'Mobil Digital Handling' er den næste succeshistorie for, hvordan kombinationen af IBS Softwares teknologiske lederskab og Lufthansa Cargos innovationsevner bidrager til at forme vores industri. Det var en fornøjelse at se, hvordan realiseringen af vores vision gik hånd i hånd med udviklingen af iPartner Handling-løsningen. Som lanceringskunde håber vi, at andre fragtflyselskaber snart vil tilslutte sig denne nye fællesskabsløsning. Ved at forene kræfterne vil vi drive digitaliseringen af industrien, siger Jochen Göttelmann, informationsdirektør hos Lufthansa Cargo. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk