Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa-succes i Danmark

Søgeord:

21. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

470 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Passagertallet steg 7 procent i 2018.

 

2018 blev et år med stærk vækst i Danmark for flyselskaberne i Lufthansa Group, der tæller Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa og Swiss.

 

Passagertallet for rejsende til og fra København og Billund steg sidste år med 7 procent, mens den generelle kapacitet på ruter til og fra Danmark for alle flyselskaber i Lufthansa Group steg med cirka 5 procent sammenlignet med 2017.

 

Hvad angår ruterne fra Danmark til og fra knudepunkterne Frankfurt, München, Zürich, Wien, Bruxelles og Düsseldorf steg antallet af rejsende med over 10 procent, lyder det fra Bastian Frantz, General Manager Sales Denmark, Lufthansa Group Airlines:

 

- Væksten afspejler en stigning i efterspørgslen i Danmark på sikre, bekvemme og behagelige flyvninger med flyselskaber i Lufthansa Group. Kunder, der flyver ind og ud af Danmark har taget godt imod kapacitetsøgningen på markedet. Vi er tilfredse med den positive udvikling og den stærkere efterspørgsel på flyrejser til vores knudepunkter, og Lufthansa Group vil fortsætte med at udvikle attraktive tilbud til det danske marked, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk