Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lukker rekordår med ny Manchester-rute

Søgeord:

19. december 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

218 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aarhus Airport binder sløjfe på succesfuldt 2018.

 

2018 bragte flere rekorder med sig for Aarhus Airport. Hver eneste måned bragte passagerrekorder med sig sammenlignet med 2017. Særlig succesfuld blev august med en stigning i passagertallet på 61,4 procent.

 

Fremgangen skyldes først og fremmest de mange nye tilføjelser til ruteporteføljen, som især SAS har stået bag. Som trumf på samarbejdet præsenterer Aarhus Airport og SAS nu ruteåbningen til Manchester.

 

- Det er en fornøjelse at sende året på hæld med nyheden om endnu en rute. Manchester har været stærkt efterspurgt af både erhvervslivet og østjyderne, ligesom vi har oplevet stor vækst i turismestrømmen fra England til Aarhus. SAS har spillet en central rolle i lufthavnens udvikling med masser af nye destinationer, som tilsammen har udgjort en trampolin for væksten i 2018. Derfor kunne vi heller ikke ønske os en mere passende afslutning på året, siger lufthavnsdirektør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Herudover er der sat gang i en udvidelse af passagerområderne i den østjyske lufthavn, som allerede nu har annonceret seks nye ruter til åbning i første halvår af 2019. Der er tale om direkte flyvninger til Rom, Faro, Varna, Manchester, Zakynthos og Kreta.

 

- 2018 år har været fantastisk, men absolut også krævende. På intet tidspunkt har vi sænket farten eller ændret kursen, og det kommer vi heller ikke til i 2019. Der er kun en vej, og det er op, siger Peter Høgsberg.

 

Ruten til Manchester bliver SAS’ 11. rute fra Aarhus. Otte er allerede i drift, mens ruterne til Rom, Faro og nu også Manchester åbner i april. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com