Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MSC sætter første fragtfly på vingerne

Søgeord:

1. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

500 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Verdens største containerrederi er nu for alvor flyvende.

 

Schweiziske MSC – Mediterranean Shipping Company, der først og fremmest er kendt som containerrederiet, der netop har overhalet danske Mærsk som verdens største af slagsen, er nu for alvor i luften med sit nye luftfragtselskab.

 

MSC har nemlig taget det næste skridt i udviklingen af sin Air Cargo-løsning med leveringen af det første MSC-mærkede fly, bygget af Boeing og drevet af Atlas Air. B777-200 Freighteren vil flyve på ruter mellem Kina, USA, Mexico og Europa.

 

Jannie Davel, senior vice president for Air Cargo hos MSC:

 

- Vores kunder har brug for muligheden for luftløsninger, og derfor integrerer vi denne transportform for at komplementere vores omfattende maritime- og landfragtsoperationer. Leveringen af dette første fly markerer starten på vores langsigtede investering i luftfragt.

Jannie Davel kommer med omfattende luftfragterfaring efter at have arbejdet i sektoren i mange år, senest som leder af Deltas kommercielle fragtoperationer, før han kom til MSC i 2022.

 

- Siden jeg startede hos MSC, har jeg talt med adskillige partnere og kunder på tværs af markedet, og det er meget tydeligt, at luftfragt kan sætte en række virksomheder i stand til at opfylde deres logistikbehov. Flyvning tilføjer muligheder, hastighed, fleksibilitet og pålidelighed til forsyningskædestyring, og der er særlige fordele ved at flytte letfordærvelige varer, såsom frugt og grøntsager, farmaceutiske og andre sundhedsprodukter og varer af høj værdi. Vi er glade for at se det første af vores MSC-mærkede fly komme til vejrs, siger Jannie Davel.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk