Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny rutespecialist skal sikre flere destinationer

Søgeord:

22. juni 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

173 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aarhus Airport opruster med Oliver V. Wormslev Petersen.

 

En offensiv vækststrategi med mål om at tiltrække nye ruter til Østjylland og løfte passagerniveauet op på 1,5 mio. gæster inden for dette årti, får Aarhus Airport til at opruste på ruteudviklingen i lufthavnen. Således tiltræder den 40-årige cand.merc. Oliver V. Wormslev Petersen stillingen som Director Route Development, hvor han kommer til at køre tæt parløb med kollegaen David Surley, som ved samme lejlighed udnævnes til Director Route Development.

 

- Et kerneelement i lufthavnens vækstrejse er at tiltrække flere flyruter, der matcher østjyske business- og ferierejsendes behov. Aarhus Airport har langt flere potentielle passagerer i sit optageområde end nogen anden lufthavn i Jylland. Nu opprioriterer vi indsatsen og investerer i flere spidskompetencer inden for ruteudvikling, så vi kan skrue op for tempoet og vinde det corona-tabte terræn tilbage. Oliver kommer med en strategisk og analytisk tilgang, et stærkt internationalt netværk i flybranchen og en solid forretningsforståelse for, hvordan man skruer en kooperation sammen, der er til gavn for både flyselskaber, lufthavnen og ikke mindst passagerer, siger administrerende direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Oliver V. Wormslev Petersen har en mangeårig lufthavnsekspertise med i bagagen, som han de sidste seks år har bragt i spil inden for ruteudvikling i Københavns Lufthavn, senest som Senior Route Development Manager med særligt fokus på Europa, Israel og Afrika. Her har han arbejdet med at tiltrække nye flyruter og øge kapaciteten på eksisterende ruter. Således har Oliver blandt andet fået nye flyselskaber til at beflyve Bukarest, Paris, Tallinn og Amsterdam, ligesom han har været involveret i at få destinationer som Sofia, Nantes, Kiev og Lyon på afgangstavlen i København. Tidligere har Oliver arbejdet med strategiudvikling og markedsanalyse i samme lufthavn, og før det virkede han som konsulent og Product Manager hos den amerikanske analysevirksomhed AC Nielsen i Danmark. Kandidatgraden i økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School blev afsluttet i 2005.

- Aarhus og Østjylland har udviklet sig til en særdeles spændende destination, som jeg glæder mig meget til at præsentere for internationale flyselskaber. Der er et rutepotentiale, der skal forløses, og jeg ser frem til at drøfte dette med mit netværk i jagten på at tiltrække en stribe attraktive flyruter til Aarhus Airport. Fokus vil være på, hvad der motiverer flyselskaberne til at bringe gæster til regionen samt at aktivere det danske rejsepotentiale ud af Østjylland, siger Oliver V. Wormslev Petersen, der tiltræder stillingen i Aarhus Airport den 1. august 2020. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com