Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny special-hub i Frankfurt

Søgeord:

23. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

96 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lufthansa Cargo åbner nyt pakhus til kunstgenstande.

 

Lufthansa Cargo åbner nyt pakhus i Frankfurt Hub – ’ARTcube’, der tilbyder opbevaring af kunstgenstande under luftfragttransport.

 

Den ny hub består af et speciallager med moderne teknisk udstyr, hvor et ventilationssystem med varme- og kølefunktioner muliggør målrettet temperaturstyring. Lodrette vindueslister på facaden muliggør naturlig belysning, som er optimeret af et understøttende belysningssystem. Specialuddannet håndteringspersonale garanterer optimalt koordinerede processer. Adgangen til speciallageret styres og overvåges af følsom sikkerhedsteknologi.

 

- Den moderne ARTcube kombinerer optimale håndteringsprocesser med de højeste sikkerhedsfunktioner. Dette giver os mulighed for at imødekomme de særlige krav til følsomme kunstgenstande og tilbyde skræddersyede løsninger til opbevaring af kunstgenstande i vores hub, siger Thomas Rohrmeier, handling-chef for Frankfurt hos Lufthansa Cargo.

- Med det nye byggeri har vi yderligere skærpet vores kvalitative fokus på dette særlige produkt og dermed oplever kuratorer og kunstsamlere de bedste opbevaringsforhold for deres kunstgenstande-forsendelser hos os.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk