Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

PortGround CEIV-certificeret

Søgeord:

20. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

257 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Handlingvirksomheden kan nu udvide forretningsområdet.

 

PortGround GmbH, der driver handlingvirksomhed i Leipzig/Halle Airport i det østlige Tyskland, har opnået IATA’s CEIV Pharma certificering.

 

PortGround er datterselskab af Mitteldeutsche Flughafen AG, der ud over handlingselskabet står bag lufthavnene i Leipzig/Halle og Dresden.

 

Certificeringen for transport og håndtering af farmaceutiske produkter er noget nær det ypperste kvalitetsstempel, et luftfragtselskab kan opnå. Transport af farmaceutiske produkter via luftfragt kræver en transportkæde, der overholder strenge temperaturkriterier for at sikre den skrøbelige fragt, og CEIV certifikatet (Centre of Excellence for Independent Validators in Pharmaceutical Logistics) fortæller noget om, at er et udtryk for, at selskabet overholder internationale standarder og har investeret i en optimeret logistikkæde, der egner sig til transporten af netop den type gods.

- Takket være CEIV Pharma akkrediteringen udvider vi vores forretningsområde og har nu en fuldt certificeret proces for følsomme medicinalvarer. Det betyder, at vi kan levere et komplet sortiment af håndteringstjenester i Leipzig/Halle Airport fra én enkelt kilde – fra modtagelse af leveringer, forberedelse og opbevaring af gods til lastning på fly, siger Alexander König, managing director hos PortGround GmbH. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke