Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Samarbejde om SAF-operationer

Søgeord:

22. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

102 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Transportvirksomheder i nyt skridt i den grønne omstilling.

 

Det luxembourgske luftfragtselskab Cargolux og den franske logistikkoncern Bolloré Logistics indgår samarbejde om brugen af SAF, Sustainable Aviation Fuel i fælles operationer.

 

Aftalen, der omfatter 800.000 liter SAF, er en del af Cargolux SAF-programmet. Initiativet vil gøre det muligt for Bolloré Logistics at reducere sine Scope 3-drivhusgasemissioner med mindst 2.200 tons CO2e, hvilket afspejler begge parters forpligtelse til bæredygtig drift, lyder det.

 

- Cargolux er stærkt engageret i udvikling og brug af Sustainable Aviation Fuel og har forudset investeringer i SAF-relaterede projekter i de kommende år. Den aftale, vi underskrev med vores langsigtede partner Bolloré Logistics, er en betydelig præstation, som vi håber at kunne bygge videre på i fremtiden. At tage dette skridt med en betroet kunde er vigtigt for Cargolux, og det fremhæver begge vores virksomheders engagement i miljørigtig drift, siger Domenico Ceci, executive vice president for Sales and Marketing.

Udviklingen og tilgængeligheden af SAF står højt på Cargolux’ dagsorden. Flyselskabet har et dedikeret SAF-program, der sikrer anskaffelsen af nuværende og næste generation af bæredygtige brændstoffer.

 

- Sustainable Aviation Fuel er en nøgleløsning for Bolloré Logistics til at dekarbonisere transport og nå vores kulstofreduktionsmål, der er opstillet i vores CSR-program "Powering Sustainable Logistics". At opbygge et stærkt partnerskab med en afgørende partner som Cargolux er vigtig for at gøre det muligt for luftfartsindustrien at drive en overgang mod en mere bæredygtig fremtid. Vi er meget glade for at deltage i denne rejse sammen, siger Pierre Houé, vicedriftsdirektør for Bolloré Logistics.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk