Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SAS lancerer to nye ruter til The Big Apple

Søgeord:

3. januar 2023  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

139 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rejsende fra Aalborg og Gøteborg kan tre gange ugentligt se frem til direkte ruter til New York.

 

Der bliver sandsynligvis grundlag for belly cargo i bugene, når SAS lancerer to nye ruter fra Aalborg og Gøteborg til New York fra april 2023.

 

Efter ruteudvidelsen kan borgere fra Aalborg og Gøteborg flyve direkte til New York tre gange ugentligt med den seneste tilføjelse til SAS-flåden - Airbus A321 Long Range.

 

- Som en del af SAS’ strategi om at styrke det regionale tilbud i Skandinavien er vi glade for at kunne åbne interkontinentale ruter fra Gøteborg og Aalborg. Vi ser en efterspørgsel fra byer uden for hovedstæderne og er glade for at knytte dem til flere dele af verden. Airbus A321 Long Range er et lidt mindre langdistancefly med en perfekt størrelse til at betjene de regionale markeder. At få en komfortabel måde at rejse på med færre stop til spændende byer som New York er noget, vi tror, vores rejsende vil sætte stor pris på, siger Erik Westman, EVP & CCO, Network and Revenue Management hos SAS.

De nye ruter supplerer SAS' fire andre ruter til New York, og SAS vil tilbyde i alt fem daglige afgange fra Skandinavien til New York.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk