Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SAS udvider på København-Shanghai

Søgeord:

14. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

475 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Grundlag for øget belly cargo kapacitet Europa-Asien.

 

Fra på fredag øger SAS antallet af afgange på den direkte rute mellem København og Shanghai. Flyselskabet går fra at have en ugentlig afgang til at have to afgange om ugen til den kinesiske storby. Den direkte rute er vigtig for Københavns Lufthavn, da den er med styrke lufthavnens position som trafikknudepunkt.

 

- Det er virkelig en god nyhed for Københavns Lufthavn og de mange passagerer på ruten. Det er et tegn på, at vi langsomt er på vej tilbage med trafikken til Asien, som stadig er hårdt ramt på grund af coronasituationen. Ruten til en af Kinas største byer er vigtig for CPH's position som et af Nordeuropas største trafikknudepunkter - og det vil gavne både turisme og erhvervsliv, siger Morten Mortensen, der er chef for ruteudvikling i Københavns Lufthavn.

Ruten mellem København og Shanghai blev sat på pause under coronapandemien. Men i september 2020 vendte SAS tilbage på ruten med en ugentlig afgang efter otte måneders pause. Inden coronaen havde SAS både daglige afgange på de direkte ruter mellem København og Shanghai og København og Beijing.

 

SAS benytter en A350 med plads til 300 passagerer på ruten. Der bliver afgang fra København til Shanghai hver tirsdag og fredag.

 

I øjeblikket er det kun Air China, der flyver mellem København og Beijing. Flyselskabet har en ugentlig afgang fra CPH til den kinesiske hovedstad.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk