Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Selvstyret advarer: Terminalerne er kun til rejsende

Søgeord:

25. august 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

656 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mange bruger de grønlandske lufthavne som opholdssted.

 

Mittarfeqarfiit (Grønlands Lufthavne) advarer nu på plakater og sociale medier om, at de grønlandske lufthavnsterminaler udelukkende må benyttes af rejsende.

 

Advarslen kommer, efter det er kommet frem, at en række borgere bruger terminalerne som opholdssted og således ikke overholder det grønlandske selvstyres bestemmelser om, at terminalerne kun er forbeholdt personer, der skal rejse eller personer, der lige er ankommet.

 

- I Mittarfeqarfiit gør vi hvad vi kan for at informere de rejsende omkring Selvstyrets bestemmelser, der vedrører flyrejsende, siger administrerende direktør i Mittarfeqarfiit, Henrik Estrup.

 

- Vi har fået lavet plakater, vores personale er blevet instrueret i, at det kun er de rejsende, der må benytte terminalerne, vi har lavet flere opslag på de sociale medier og vi har indtalt beskeder, der bliver læst op i terminalerne. Der er dog stadig mange, der ikke overholder bestemmelserne om at terminalerne kun må bruges af de rejsende. Nu supplerer vi med radiomeddelelser i KNR. Vi gør dette for at nå længere ud til befolkningen med vores budskaber. Det er yderst vigtigt, at vi passer på hinanden og følger de regler, som landslægen og Selvstyret udstikker, siger Henrik Estrup.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk