Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sisimiut blev årets lufthavn

Søgeord:

7. november 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

128 gange

Læses i øjeblikket af:

1

- Går forrest på en række områder, lyder det.

 

Sisimiut Lufthavn løb for nylig md prisen som henholdsvis ”årets lufthavn” og ”årets kvalitetspris” ved Mittarfeqarfiits (Grønlands Lufthavne) årlige lufthavnschefmøde.

 

Direktør i Mittarfeqarfiit, Marie Fleischer:

 

- I Mittarfeqarfiit arbejder vi kontinuerligt med, at drive virksomhed bedre i dag, end vi gjorde i går. Herunder at vi hele tiden arbejder for at servicere vores kunder bedre – ligesom vi skal drive Mittarfeqarfiit sikkert og effektivt. Sisimiut Lufthavn er udnævnt som årets lufthavn, da lufthavnen går forrest på en hel række områder, siger hun og fortsætter:

 

- Sisimiut Lufthavn udviser ekstraordinært økonomisk ansvarlighed, hvor ledelsen viser mod og handling – også selvom det ikke er populært. Som begrundelse er også, at Sisimiut Lufthavn er kendt for altid at hjælpe andre lufthavne, når der er behov. Alle i lufthavnen tager aktivt del i lufthavnsdriften – også lufthavnschefen – hvad enten det er, når der skal bæres kufferter, opretholde lufthavnsbredskabet eller når der skal ryddes op i terminalen efter vores kunder, siger Marie Fleischer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com