Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Speditører bruger Lufthansa-‘preighters’

Søgeord:

18. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

267 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lufthansa Cargo klargør over 50 ’preighter’-flyvninger for EgeTrans.

 

Siden sidste år har Lufthansa Cargo tilbudt sine kunder transportmuligheder i såkaldte ’preighters’ - passagerfly, der kun bruges til transport af gods. For nylig blev den 50. preighter-forbindelse fra Frankfurt til Chicago gennemført for speditionsfirmaet EgeTrans Internationale Spedition GmbH med base i den tyske delstat Baden-Württemberg. Siden december sidste år er vigtige reservedele og produktionsdele, især til landbrugs- og nyttekøretøjsindustrien, blevet transporteret om bord på A340- og A350-flyene.

 

- Det gør os stolte af, at vi er i stand til at tilbyde en sådan skræddersyet service til vores mangeårige partner EgeTrans. Den omfattende ekspertise inden for Lufthansa-koncernen gør det muligt for os at finde hurtige løsninger til vores kunder og reagere på de konstant skiftende krav, siger Achim Martinka, vicepræsident i Tyskland hos Lufthansa Cargo.

- Lufthansa Cargo-preighters flyver som urværk - flyselskabets pålidelighed og den kundeorienterede support fra salgsafdelingen i Stuttgart er en reel merværdi for os, tilføjer Florian Naujocks, luftfragtschef hos EgeTrans.

 

På grund af manglen på lastekapacitet i bugten på passagerfly har Lufthansa Cargo regelmæssigt drevet dedikerede fragttransporter i specialudstyrede passagerfly siden sidste år. Siden marts 2020 har fragtselskabet opereret omkring 1.500 sådanne flyvninger over hele verden. Dette gjorde det muligt at opretholde globale forsyningskæder selv under pandemien og sikre transport af presserende varer som medicin eller medicinsk udstyr. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com