Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Swissports succesrige halvår

Søgeord:

3. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

140 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fortsætter væksten i H1.

 

Det schweiziske handlingselskab Swissport fortsatte ned ad sporet med rentabel vækst i første halvdel af 2018.

 

I løbet af årets første seks måneder servicerede selskabet 132 mio. passagerer på vegne af flyselskabskunderne – en stigning på 10 procent mod samme periode 2017.

 

Cargovolumen nåede op på 2,3 mio. tons, hvilket var en stigning på 5 procent. Indtægterne i cargo-forretningen løb op i 260 mio. euro – en stigning på 7,3 procent.

 

Koncernens indtægter beløb sig til 1,43 mia. euro, cirka 10,66 mia. kr., - en stigning på 4,1 procent, mens resultatet af den primær drift (EBITDA) lød på 116,3 mio. euro – en stigning på 35,5 procent.

 

Eric Born, koncernpræsident og administrerende direktør i Swissport International AG:

 

- Swissport fortsætter med at levere værdi ved at fokusere på profitabel vækst. En blanding af organisk vækst, købet af Aerocare, den disciplinerede restrukturering af underpræsterende operationer og afgangen fra fortsættende tabsgivende aktiviteter bidrog til det gode resultat, siger han.

Åbner hub i Stuttgart

Med købet af handlingvirksomheden Apron GmbH tilføjer Swissport et stort lager til porteføljen af 133 lignende faciliteter. Stuttgart udgør således nu Swissports næststørste hub i Tyskland – kun overgået af selskabets faciliteter i Frankfurt.

 

Willy Ruf, seniorvicepræsident for Tyskland, Østrig og Schweiz hos Swissport International AG:

 

- Udvidelserne af vores cargo-services i Stuttgart understreger vores vækstambitioner i luftfragtsegmentet. Med tilføjelsen af Stuttgart til vores globale netværk vil vores kunder nu nyde godt af vores services i 11 lufthavne over hele Tyskland, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com