Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tilfører long haul godskapacitet

Søgeord:

5. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

377 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Yderligere belly cargo kapacitet til Afrika og Caribien.

 

Nu bliver der bedre muligheder for at få fragtet gods med fly til og fra Europa og Afrika/Caribien.

 

Luftfarts-sværvægteren Lufthansa Cargo flyver på markedet med ny fragtkapacitet i Eurowings Discover i form af yderligere belly cargo kapacitet til Afrika og Caribien med øjeblikkelig virkning.

 

Eurowings Discover er det nye turistflyselskab i Lufthansa Group og et 100 procent ejet datterselskab af Deutsche Lufthansa AG.

 

Fragtflyselskabet tilføjer således yderligere frekvenser direkte fra Frankfurt (FRA) til den vifte af tjenester, det tilbyder sine kunder. I første omgang vil ruter til Den Dominikanske Republik (Punta Cana/PUJ), Kenya (Mombasa/MBA), Namibia (Windhoek/WDH) og Tanzania (Zanzibar/ZNZ) udvide tilbuddet.

 

- Integrationen af fragtkapaciteten i Eurowings Discover gør tilbuddet endnu mere attraktivt for vores kunder, understreger Ashwin Bhat, salgsdirektør hos Lufthansa Cargo.

- De stigende frekvenser komplementerer ideelt set vores eksisterende forbindelser og hjælper vores kunder i tider med stadig mangel på kapacitet. Vi er også glade for at kunne yde et værdifuldt bidrag til succesen for det nye Lufthansa Airline ved at markedsføre de nye Eurowings Discover-kapaciteter, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk