Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Treenighed om fragt mellem Hong Kong og Europa

Søgeord:

2. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

220 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Cathay Pacific og Lufthansa Cargo udvider joint venture til også at omfatte Swiss WorldCargo.

 

Cathay Pacific og Lufthansa Cargo annoncerede for nylig tilføjelsen af Swiss WorldCargo til selskabernes joint venture, som således tilbyder kunderne flere direkte forbindelser, mere fleksibilitet og flere tidsbesparelser.

 

Swiss WorldCargos indtræden bygger på Joint Business Agreement underskrevet i 2016 mellem Cathay Pacific og Lufthansa Cargo, som giver selskaberne mulighed for at samarbejde om distribution, priser, kontrakter og håndtering af forsendelser mellem Hong Kong og Europa.

 

Cathay Pacific og Lufthansa Cargo arbejder allerede tæt sammen på internationale ruter gennem deres hubs i Hong Kong og Tyskland, mens godshåndtering i Hong Kong koordineres under ét tag i Cathay Pacific Cargo Terminal i Hong Kong International Airport.

 

I henhold til den udvidede fælles forretningsaftale vil Cathay Pacific, Lufthansa Cargo og Swiss WorldCargo arbejde tæt sammen om netværksplanlægning og inden for områderne salg, IT og ground handling. I første omgang vil flyselskaberne samarbejde om ruter fra Hong Kong til Zürich og Frankfurt. Trafik til og fra Hong Kong og resten af Europa vil blive tilføjet senere i år.

Dorothea von Boxberg, administrerende direktør for Lufthansa Cargo:

- Vi er meget glade for det trilaterale samarbejde, der nu er påbegyndt, som bringer tre kendte fragtfirmaer til samme bord og giver et endnu mere attraktivt tilbud til vores kunder. Fragtkunder vil sætte pris på mulighederne for hurtigere og nemmere transport. Det udvidede joint venture vil bringe adskillige fordele til vores kunder, da vores netværk, vores hubs og vores flåde komplementerer hinanden perfekt.

 

Tom Owen, luftfragtdirektør hos Cathay Pacific:

- Vi er glade for at kunne byde Swiss WorldCargo velkommen til vores fælles forretningsaftale. Cathay Pacific leder altid efter flere måder at tilbyde vores fragtkunder større valg og flere muligheder for deres forsendelser, når de flyver deres varer med os. Tilføjelsen af Swiss WorldCargos flyvninger til det allerede store kombinerede netværk af Cathay Pacific og Lufthansa vil bringe Hong Kong, verdens travleste luftfragthub, endnu tættere på Europa og styrke en af verdens store handelsruter.

Lorenzo Stoll, fragtchef hos Swiss International Air Lines:

- Vi er meget glade for denne fælles forretningsaftale mellem Lufthansa Cargo og Cathay Pacific, takket være hvilken vi ikke blot kan styrke vores i forvejen tætte samarbejde, men også udvide vores netværkstilbud til vores kunder, samtidig med at vi forbliver tro mod vores høje kvalitet og fleksibilitet.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk