Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

U-Freight opnår ny cargo-certificering

Søgeord:

3. oktober 2019  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

417 gange

Læses i øjeblikket af:

0

RACSF skal lette presset fra verdens travleste cargo-lufthavn.

 

Det hongkongske speditions- og logistikselskab U-Freight har opnået at få en af selskabets logistikhubs i Hong Kong RACSF-certificeret (Regulated Air Cargo Screening Facility) af Hong Kong Civil Aviation Department (CAD).

 

CAD lancerede certificeringen til ikke-lufthavns lokationer i oktober 2018 for at facilitere etablering og drift af luftfragtscreening for at hjælpe branchen med at imødekomme ICAO’s politik om at implementere sikkerhedskontrol af alle luftfartsforsendelser fra 30. juni 2021. Dermed lettes presset fra verdens travleste cargo-lufthavn Hong Kong International Airport i de kommende år, hvor man her forventer stigninger i luftfragtmængderne.

 

Simon Wong, administrerende direktør hos U-Freight Holdings Limited:

 

- U-Freight Group støtter fuldt ud ICAO’s krav inden for luftfartssikkerhed, og har arbejdet tæt sammen med CAD, Hong Kong Airport Authority, Cargo Terminal Operator og HAFFA om at foretage de rette forberedelser for at sikre, at vi forbedrer vores luftfragtsikkerhed for at imødekomme de nye internationale sikkerhedskrav til luftfarten, siger han og fortsætter:

- Etableringen af ikke-lufthavns screeningfaciliteter i Hong Kong vil gøre os i stand til at screene luftfragten i eksisterende pakhuse eller lignende lokaliteter inden for luftfragtbranchen, før luftfragten transporteres til lufthavnen for at blive læsset på fly, lyder det fra Simon Wong.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk