Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uddannelse frem for afskedigelse

Søgeord:

7. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1601 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Aalborg Lufthavn efteruddanner medarbejderne.

 

Aalborg Lufthavn har efteruddannet omkring 100 medarbejdere med tilskud i stedet for at afskedige dem under den vedvarende coronakrise.

 

Det kraftige fald i aktivitet i lufthavnen gjorde det nødvendigt at afskedige en tredjedel af medarbejderne i august. Men en række yderligere afskedigelser blev afværget, fordi Aalborg Lufthavn løbende valgte at sende cirka 100 medarbejdere på relevante kurser med tilskud fra kompetenceudviklingsfonde administreret af PensionDanmark.

 

- Det er en oplagt mulighed og i tråd med vores behov for at fastholde dygtige medarbejdere, at vi benytter aktivitetsnedgangen til at sikre efteruddannelse, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen, Aalborg Lufthavn og fortsætter:

 

- Det er samtidig altafgørende, at vi får dækket omkostninger til løn ved at sende vores medarbejdere på efteruddannelse, når vi ønsker at undgå flere afskedigelser i den kommende tid. Samtidig kan vi forhåbentlig stå med det stærkest mulige hold af medarbejdere, når der igen for alvor lukkes op for rejsemulighederne. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk