Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UPS får stor distributionsopgave

Søgeord:

22. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

393 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skal distribuere Novavax’ Covid-19 vacciner på tværs af EU.

 

UPS Healthcare har netop bekendtgjort, at UPS i samarbejde med den globale bioteknologivirksomhed Novavax skal distribuere og levere Novavax’ for nyligt autoriserede Covid-19-vaccine over hele verden - inklusiv 27 EU-lande, hvor de indledende doser sendes til medlemslandene.

 

Novavax-vaccinen er køleskabsstabil og kan opbevares og transporteres ved 2°C - 8°C. Denne opbevaringsprofil gør Novavax-vaccinen til en potentiel transformativ aktør på fjerntliggende steder, idet den kan blive distribueret ved hjælp af traditionelle vaccinedistributionskanaler.

 

- UPS er stolt af at samarbejde med Novavax om at distribuere virksomhedens Covid-19-vaccine både i og uden for EU, siger Wes Wheeler, direktør for UPS Healthcare, og fortsætter:

 

- Den omfattende infrastruktur, som UPS Healthcare har opbygget på tværs af EU til at kunne transportere temperatursensitive produkter, vil hurtigt gøre denne vaccine og andre nødvendige sundhedsprodukter tilgængelig til hundrede millioner af mennesker.

UPS Healthcare opbevarer vaccinerne i det for nyligt udbyggede og topmoderne distributionscenter i Roermond, Holland. Distributionscenteret er bygget til at kunne opbevare et væld af bio-farma produkter, og det har frysepallefaciliteter til at beskytte biologiske produkter som for eksempel Novavax-vaccinen.

 

Distributionscenteret er strategisk placeret tæt på UPS’ europæiske lufthavnshub i Køln/Bonn Lufthavn, hvor der er direkte adgang til centrale lufthavne som for eksempel Rotterdam, Antwerpen og Amsterdam. Placeringen tillader korte transittider på tværs af kloden og næstedag-leveringer i 80 procent af Europa.

 

- UPS er en nøglepartner i vores globale forsyningskæde, som hjælper os med at levere en differentieret vaccinemulighed, der er baseret på en innovativ og velforstået teknologi, til kunder og mennesker over hele kloden, fortæller John Trizzino, kommerciel direktør i Novavax. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk