Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vil ombygge Boeing 777 passagerfly til fragtfly i Skotland

Søgeord:

21. oktober 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

274 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mammoth Freighters indgår aftale med STS Aviation om konvertering i Manchester i Storbritannien.

 

Boeing 777 står stærkt på det globale luftfragtsmarked – ikke bare som helt nybyggede fragtfly, men også som ombyggede passagerfly.

 

Mammoth Freighters i USA, der har specialiseret sig i ombygning af passagerfly til fragtfly, har udviklet et ombygningsprogram til netop Boeing 777-platformen.

 

Nu har Mammoth Freighters LLC annonceret, at selskabet har indgået en aftale med STS Aviation om at stå for ombygningen af Boeing 777 -200 LR og Boeing 777-300 ER fragtfly på STS Aviations fabrik i Manchester i Storbritannien.

 

STS Aviation, skal også varetage støtte til driften af de ombyggede fly med blandt andet reservedelssupport. Ombygningen skal efter planen starte i 2024.

 

Boeing 777 er en attraktiv platform som fragtfly til lange distancer, fordi rækkevidden er længere end på de fleste alternativer på markedet og volumen er overgår selv Boeing 747 i fragtflyversionen. Endelig er brændstofforbruget væsentligt lavere end på mange af de ældre fragtfly, der er i drift i dag. Endelig er mange luftfartsselskaber i gang med at udskifte deres passagerfly med nyere og endnu mere brændstoføkonomiske fly. Dermed er der også udsigt til en attraktiv pulje af Boeing 777-fly, der kan ombygges i mange år frem i tiden.     /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk