Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Virgin Atlantic Cargo kommer til Billund

Søgeord:

1. august 2022  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

475 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Richard Bransons luftfragtselskab har set sig lun på Danmark på ruten Billund-London Heathrow.

 

Onsdag sker det: Virgin Atlantic Cargo lander for første gang i Billund Airport, der er udset som hub på selskabets ny faste frekvens til London Heathrow.

 

Cargo-divisionen af det af den britiske milliardær Richard Branson stiftede flyselskab Virgin Airlines er det næststørste flyselskab, der flyver ud af London Heathrow, og nu kommer selskabet altså til Billund Airport med deres fragtoperation som tillæg til deres Bruxelles-London rute, hvor de skal flyve luftfragt fra Billund til London Heathrow og videre ud i verden.

 

Virgin Atlantic Cargo får tre ugentlige rotationer og kommer til at understøtte den vækst, der ses i Billund Airports fragtområde.

Fragt på sommerferie

Nyheden kommer oven på en halvlunken juli-fragtmåned, hvor Cargo Center Billund håndterede 5.977 tons luftfragt, hvilket er en nedgang på 7,4 procent.

 

- Der er fortjent sommerferie i Cargo Center Billund, som har knoklet og stadig knokler for at levere den bedste service for alle vores kunder. Og der kommer hele tiden nye kunder til. Senest har Virgin Atlantic Cargo meldt deres ankomst, så dem ser vi frem til at byde velkommen den 3. august, siger Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk