Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

WFS-hold hyres af Geodis

Søgeord:

28. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

413 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Cargohandlere stiller 28 professionelle til rådighed.

 

Den franske logistikkoncern Geodis har bedt cargohandling-virksomheden WFS, Worldwide Flight Services, om at levere mandskab til Geodis’ luftfragtfaciliteter i Paris’ Charles de Gaulle lufthavn.

 

Aftalen betyder, at omkring 28 WFS-handling-personaler vil drive Geodis’ helt nye 4.000 kvadratmeter store fragtfacilitet i lufthavnen, som forventes at håndtere op til 20.000 tons luftfragt årligt.

 

WFS-teamet vil være ansvarligt for godsmodtagelse, palletering, lastsikkerhed, kontrol af farligt gods (DGR), overførsel af last til flyselskaber, dokumentation og specialist-pharma-håndtering. WFS understøtter allerede Geodis med lignende tjenester på dets lokationer i Paris Orly, Lyon, Marseille, Montpellier, Toulouse, Bordeaux, Nantes og Strasbourg.

 

- WFS glæder sig over denne mulighed for at styrke vores partnerskab med Geodis i Frankrig og for at udvide vores fodaftryk hos Paris CDG, siger Laurent Bernard, vicepræsident Cargo France hos WFS.

- Dette er også en del af vores fortsatte fokus på at understøtte speditørernes godshåndteringskrav. Med vores lokationer på tværs af Frankrig og forbindende vognmandsnetværk søger flere speditører at arbejde tættere sammen med os for at drage fordel af vores ekspertise, herunder WFS' evne til at opsætte effektiv lagerdrift og til at optimere ULD- og pallekapacitet. Vores erfaring med at yde intern speditørassistance og WFS’ IATA CEIV-certificerede lægemiddelhåndteringstjenester er også meget værdsat. Så vi håber at få flere muligheder som den, vi nyder godt af med Geodis. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk