Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

WFS og Air China øger samarbejde i Liège

Søgeord:

5. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

333 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny handlingaftale Hangzhou-Madrid-Liège.

 

Air China har påbegyndt en ny treårig gods- og rampehåndteringsaftale med Worldwide Flight Services (WFS) i Liège, Belgien.

 

Flyselskabet driver fire Boeing 777 fragtfly om ugen til Liège fra Hangzhou Xiaoshan International Airport, hovedstaden i Zhejiang-provinsen, med retur til Kina via Madrid. WFS forventer at håndtere over 14.000 tons fragt for Air China i det første år af den nye kontrakt, hvilket stiger til over 23.000 tons med forventede stigninger i flyoperationer i 2023/24.

 

WFS samarbejder i forvejen med Air China gennem eksisterende fragthåndteringsoperationer i Danmark, Frankrig, Tyskland, Spanien og Storbritannien. Det har også kontrakter med flyselskabet i USA og Canada samt leverer brændstoftjenester i Hong Kong.

 

Mark Claesen, kommerciel senior vice præsident hos WFS EMEAA:

- Air China er allerede en meget betydelig kunde hos WFS i Europa, Nordamerika og Asien for vores fragt-, rampe- og passagerhåndteringstjenester og til brændstofpåfyldning. At vinde denne ekstra kontrakt i Liège viser styrken af vores forretningspartnerskab, og vi håber, at det afspejler Air Chinas erfaring med at arbejde med WFS-stationer på tværs af dets globale netværk. Ud over at komplementere vores forhold til Cainiao i Belgien, styrker det også vores omdømme som en førende fragtleverandør i Liège og retfærdiggør vores voksende investering i lufthavnen, siger Mark Claesen.

 

WFS håndterer nu mere end 220.000 tons årligt i Liège i fragtfaciliteter på i alt 25.000 kvadratmeter og administrerer over 100 fragtflyvninger om måneden for flyselskabs- og logistikkunder.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk