Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

WFS skruer op for cargosikkerhed

Søgeord:

30. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

285 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Centraliserer sikkerhedsoperationerne i EMEAA-regionen.

 

Cargohandling-selskabet WFS (Worldwide Flight Services) investerer i centraliserede sikkerhedsoperationer i Paris til monitorering af cargohandling-stationer i EMEAA (Europa, Mellemøsten og Afrika).

 

Sikkerhedsoperationscentret vil stå i spidsen for sikkerhedsniveauet i over 40 af WFS cargohandling-lokaliteter i 12 lande i EMEAA-regionen med et dedikeret team af sikkerhedspersonale, der overvåger over 1.900 CCTV-kameraer og 60 digitale videooptagere.

 

Adgang til centret er strengt kontrolleret, og der gennemføres regelmæssige revisioner for at sikre overholdelse af EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og andre gældende love og regler om fortrolighed.

 

- Som verdens største cargohandling-operatør arbejder WFS med over 270 flyselskaber globalt og har operationer i 175 lufthavne rundt om i verden. Vores første prioritet er at sikre sikkerhed på hver eneste station for at beskytte vores medarbejdere, vores kunder, partnere og den rejsende offentlighed. Dette er grunden til, at vi regelmæssigt gennemgår vores sikkerhedssystemer og protokoller og investerer i uddannelse og avancerede digitale teknologier for at opretholde de højeste sikkerheds- og sikkerhedsstandarder i vores branche, siger David Clark, global chef for sikkerhed og sikkerhed i WFS.

Sikkerhedsmodellen er allerede implementeret med succes i Nordamerika. WFS åbnede sit første sikkerhedsoperationscenter i New Yorks JFK-lufthavn i 2017 for at sikre overholdelse af luftfartssikkerhedsprotokoller på alle dets stationer i USA og Canada.

 

- Vores nye sikkerhedsoperationscenter i Paris tilbyder en central funktion og sikkerhedsteam, der hjælper vores lokale teams på tværs af EMEAA med at identificere og løse eventuelle sikkerhedsmæssige mangler så hurtigt og effektivt som muligt. Ved at føre tilsyn med vores operationer i realtid og rutinemæssigt at overvåge overholdelse af sikkerhedsprocesser på tværs af alle fragtsteder fuldender vi vores platform for global fjernovervågning, som åbner spændende muligheder for fremtiden, herunder kunstig intelligens og avanceret analyse for yderligere at reducere sikkerhedsrisici, siger David Clark. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com