Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

IATA-topchef fratræder

Søgeord:

2. september 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

839 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tony Tyler stopper efter fem år.

Generaldirektør og administrerende direktør for den internationale luftfartsorganisation IATA, Tony Tyler, trækker sig tilbage til juni næste år efter fem år på den prestigefyldte post.

 

Tony Tyler:

 

- Efter fem år som generaldirektør og administrerende direktør hos IATA synes jeg, det er blevet tid til at trække mig tilbage og forlade organisationen. Det er et stort privilegium og ansvar at lede IATA, og jeg er stolt over, hvad IATA-holdet opnår i løbet af min embedsperiode, lyder det blandt andet fra den afgående direktør.

 

Bestyrelsesformand i IATA, Andrés Conesa, udtaler, at Tony Tyler har været en effektiv leder, der har opnået meget i sin tid i direktørstolen:

 

- Jeg beklager, at han forlader organisationen, men respekterer beslutningen om at trække sig tilbage næste år efter en lang og succesfuld karriere inden for luftfart, siger Andrés Conesa.

Han tilføjer, at organisationen nu vil lede efter Tylers efterfølger, der skal udnævnes ved IATA’s næste årlige generalforsamling, der finder sted i Dublin til juni.

 

IATA repræsenterer 260 flyselskaber, der sammen dækker 83 procent af verdens samlede flytrafik.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com