Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Indien kan blive eksporteventyr

Søgeord:

11. april 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1336 gange

Læses i øjeblikket af:

1

BlueWater ser stort potentiale for danske virksomheder.

Vibrant Gujarat Global Summit er Indiens vigtigste erhvervskonference med 33.000 deltagere fra +100 lande. Det er et unikt forum for informations- og erfaringsudveksling, kontakt, indgåelse af samarbejdsaftaler og partnerskaber.

 

-Med en vækst i eksporten på 7,6% og en forventet vækst fremover på 10% er Indien et af verdens hurtigst voksende markeder. Det danske eksportfremstød var en forsmag på de mange muligheder, der ligger for dansk erhvervsliv i Indien. Der er milliarder af eksportkroner at hente ved øget samhandel, siger Jeanette K. Hasselstrøm.

 

Blue Water deltog sammen med 21 andre danske firmaer, den danske ambassade i Delhi, den danske Energi-, Forsynings- og Klimaminister, Dansk Industri og Danske Maritime.

 

-Vi fik lejlighed til at vise flaget, knytte kontakter og lære mere om Indien og landets industri- og erhversliv. Vi håber efterfølgende at høste frugterne af vores deltagelse i erhvervsfremstødet i form af øget aktivitet og nye kunder på det indiske marked, siger Jeanette K. Hasselstrøm.

Fra Indien deltog landets premierminister, Nerandra Modi, og andre politikere, embedsfolk og forretningsfolk inklusive Blue Waters indiske partner Flyjac. Det indiske Ministerium for Shipping planlægger at udvikle landets 200 eksisterende havne - især på infrastrukturen. Da der forventes en enorm vækst på containerområdet, er det vigtigt, at havnesystemerne kan leve op til kravene. /mb

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com