Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Indiske priser til Emirates SkyCargo

Søgeord:

11. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2352 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Luftfartselskabet Emirates luftfragtsselskab Emirates SkyCargo har vundet to branchepriser i Indien.

Luftfartselskabet Emirates luftfragtsselskab Emirates SkyCargo har vundet to branchepriser i Indien.Mediegruppen bag det indiske engelsksprogede STAT Times – der fokuserer på luftfragt og luftfart, samt turisme – har tildelt Emirates SkyCargo prisen ”International Cargo Airline of the Year”.

 

Det skete i forbindelse med en gallamiddag i forbindelse med luftfragtsmessen Air Cargo India 2014, der blev afholdt i Mumbai i sidste uge.

 

Emirates SkyCargo er også populær hos de indiske toldere i Cochin, der ved afstemning udpegede luftfragtsselskabet som ”Top Cargo Handling Airline of Cochin (Kochi) 2013” i forbindelse med The International Customs Day Celebrations.

Vedholdende indsats

- Begge priser er et vidnesbyrd om den vedholdende indsats, som medarbejderne udfører for at gøre Emirates SkyCargo til et succesfuldt luftfragtsselskab på det indiske marked. Både STAT Trade Awards og The International Customs Day Celebrations er i anerkendt i brede kredse – ikke bare i Indien, men i hele verden. Disse priser anses for at være en benchmark for præstationerne i fragtindustrien. Vi er meget glade for at vinde i år, og jeg vil gerne gratulere hele Emirates SkyCargos hold i Indien, for deres daglige indsats, som har gjort det muligt, udtaler Nabil Sultan, der senior vice president for Cargo-divisionen i Emirates Skycargo.

1400 tons om ugen

Emirates SkyCargo transporterer ugentligt mere end 1400 tons luftfragt i Indien, fordelt på destinationerne Chennai, Hyderabad, Bengaluru, Kochi, Thiruvananthapuram og Kozhikode. Dertil kommer operationen af to ugentlige fragtfly med en kapacitet på over 200 tons luftfragt på ruten Dubai-Mumbai-Dubai, samt Dubai-Chennai-Hongkong-Dubai.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com