Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Informationscenter åbent

Søgeord:

14. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

570 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fortæller om Fjordforbindelsen.

Der var æbleskiver og gløgg til de omkring 100 gæster, der kiggede forbi Skibby i går, da selskabet Fjordforbindelsen Frederikssund og Vejdirektoratet åbnede Informationscenter Fjordforbindelsen Frederikssund. Dørene blev slået op til en 300 m2 stor udstilling om den kommende bro.

 

-Informationscenteret skal være et mødested, hvor man hele tiden kan holde sig orienteret om brobyggeriet, om fremdriften og hvor man har mulighed for at stille spørgsmål og komme i dialog med de dygtige folk på projektet, således bød bestyrelsesformand Leif Tullberg fra selskabet Fjordforbindelsen Frederikssund velkommen til indvielsen af lokalet i Skibby.

 

-Kommunikationen kommer i små bidder og pakkes ud løbende. Informationscenteret her er første tiltag i en række af forskellige tiltag. Der er utrolig mange ting, der skal passe sammen både lokalt, regionalt og sågar nationalt samt med i hundredvis af frivillige, der gerne vil være fødselshjælpere for den kommende bro. Tak til jer alle sammen, fortsatte bestyrelsenformanden.

Udstillingen byder på information om vej- og brobygning og inviterer alle interesserede ind i skurvognen, hvor byggeriet planlægges og udføres. Der vil være adgang mandag til lørdag det meste af året, og det vil være muligt at booke rundvisninger i lokalet, at bruge det til undervisning og andre lokale arrangementer.

 

John Schmidt Andersen, borgmester i Frederikssund Kommune forventer, at broen og informationscenteret vil binde kommunen bedre sammen og skabe store fordele for borgerne i Frederikssund Kommune. Han sagde:

 

-Broen vil sætte et markant præg på vores kommune - den vil binde kommunen bedre sammen og vi borgere vil kunne bevæge os hurtigere på tværs af Roskilde Fjord.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com