Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Innovationscenter ansætter nye medarbejdere

Søgeord:

15. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2497 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD’s Innovationscenter for Logistik og Transport (ILT) tager første skridt mod at skabe Danmarks første videns- og udviklingscenter inden for dansk vejgodstransport.

ITD’s Innovationscenter for Logistik og Transport (ILT) tager første skridt mod at skabe Danmarks første videns- og udviklingscenter inden for dansk vejgodstransport.- Vi ønsker, at vores nye innovationscenter bliver omdrejningspunktet og drivkraft for viden og udvikling i branchen. Centret skal bidrage til at vise branchens styrker og skal samtidig understøtte udviklingen af de danske transportvirksomheders konkurrencekraft. Jeg glæder mig derfor over, at vi nu får to nye entusiastiske kolleger med på holdet, siger Poul Bruun, direktør for ILT.

 

René Schach tiltræder 3. november som innovationskonsulent. Han har bl.a. arbejdet i Danfoss' distributionscenter, hvor han stod for globale fragtindkøb og udvikling af logistikservice. Siden 2011 har han været ansat i vejgodstransportbranchen.

Desuden har ILT ansat Jeanet Stabel Schmidt som innovationscenterets praktiske og administrative tovholder, der ligeledes tiltræder 3. november. Hun kommer fra ENVOgroup i Aabenraa, hvor hun bl.a. har stået for salget af LED-lysprodukter. Jeanet Stabel Schmidt har desuden været grafisk tegner og værkfører hos en række Padborg-virksomheder, der beskæftiger sig med reklamer og skilte på lastbiler.

 

ITD’s generalforsamling har sat seks mio. kroner af over de kommende tre år til etableringen af innovationscenteret. Formålet er at indsamle viden og drive store og små innovationsprojekter til gavn for branchens videre udvikling.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com