Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Insourcer svinetransport af avlsdyr

Søgeord:

10. juli 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

304 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DanBred P/S ansætter egne chauffører og køber SPF-Sus-godkendte lastbiler.

 

DanBred P/S – der producerer og leverer avlssvin til eksport - har netop opkøbt syv lukkede SPF-SuS-godkendte lastbiler. Handlen er indgået med SPF-Danmark A/S (SPF), og syv chauffører har valgt at rykke med over og bliver ansat i DanBred.

 

Svinegenetik-virksomheden DanBred har netop investeret i en vognpark, som skal være med til at styrke DanBreds leverancer til eksportkunder samt optimere den interne logistikkæde i virksomheden.

 

Salgsparameter

Det har været et ønske at udvide virksomheden med egen vognpark, og CEO i DanBred, Thomas Muurmann Henriksen, glæder sig over, at det er lykkedes at få enderne til at mødes med SPF, som har lavet frasalget.

- DanBred har ambitioner om at opbygge en betydelig transportkapacitet i løbet af de kommende år, idet sikker transport og optimeret smittebeskyttelse i den fulde værdikæde i stigende grad er et væsentlig salgsparameter og et centralt element i kundernes valgkriterie, når der vælges avlsselskab og handles avlsdyr, forklarer Thomas Muurmann Henriksen om årsagen til investeringen.

 

Vognparken tæller syv lukkede SPF-SuS-godkendte vogne samt en mindre varevogn, der nu er overgået til DanBred.

Syv nye medarbejdere

Investeringen i de otte nye vogne skal primært bruges til eksport til DanBreds kunder og leverandører i Europa.

 - Som led i købsaftalen for lastbilerne tilbød vi de involverede chauffører videreansættelse i DanBred, og vi er glade for at kunne byde dem velkommen som nye kollegaer i DanBred-teamet, fortæller Thomas Muurmann Henriksen.

Overtagelsen af vognparken sker formelt pr. 9.juli.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com