Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Intego A/S løfter kranløsning til DLG Vrå

Søgeord:

11. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Intego A/S udfører lovpligtige eftersyn på DLG Vrås kraner, og det mangeårige samarbejde fører nu endnu en opgave med sig. Da DLG Vrå får brug for større løftekapacitet, er det Intego, der leverer og monterer en ny kranbane og -talje.

Intego A/S udfører lovpligtige eftersyn på DLG Vrås kraner, og det mangeårige samarbejde fører nu endnu en opgave med sig. Da DLG Vrå får brug for større løftekapacitet, er det Intego, der leverer og monterer en ny kranbane og -talje.Intego gennemfører årlige lovpligtige eftersyn på DLG’s kraner, og har i den forbindelse opnået et godt kendskab til fabrikkens materiel. Derfor var det også oplagt, at det var Intego, der skulle løfte opgaven med at udbygge den nuværende krankapacitet. Kranopgaven indbefattede alt fra fremstilling og montage af kranbjælke til prøvebelastning af taljen før brug.

- Ved opgaver som denne påtager vi os gerne ansvar for at anmelde taljen til Arbejdstilsynet, og vi udarbejder naturligvis også en kranjournal, forklarer Karsten Olesen, afdelingsleder hos Intego A/S.

Kran løfter op til et ton

Den nye kran skal bruges til at løfte store stofsække med 500 til 1000 kg. vægt – også kendt som big bags. De skal løftes op i DLG’s siloer, og her bliver den nye kran en stor hjælp. Den er monteret med ti meter kranbjælke, og kædetaljen er radiostyret, så den betjenes nemt og effektiv.

 

- Vores løsning indebar også en prøvebelastning, hvor en big bag blev løftet for at teste, at alle sikkerhedsforanstaltninger er overholdt, tilføjer Karsten Olesen.

Stor tilfredshed hos DLG

Hos DLG er den nye kran og talje taget i brug, og virksomheden er glade for det arbejde, som Intego har leveret.

- Intego har imødekommet vores krav og leveret præcis den løsning, som vi havde forventet. Opgaven er forløbet i tråd med både tidsplan og tilbud, så det er vi naturligvis rigtig godt tilfredse med, lyder det fra Per Nielsen, teknisk chef hos DLG Vrå.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com