Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny finsk offroader

Søgeord:

24. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2312 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Sisus singlehjul giver stor fremdrift.

Sisus singlehjul giver stor fremdrift.Den finske lastbilproducent Sisu Auto udvider modelprogrammet Sisu Polar med forbedrede kvaliteter uden for almindelig vej.

 

De forbedrede terrænegenskaber, der er nødvendige på dårlige veje, baseres på singlehjul i størrelsen 14 R 20 samt robuste Sisu-aksler, udstyret med pneumatiske luftkanaler.

 

Dermed justerer CTI-systemet dæktrykket under kørslen. Bortset fra dette udstyr udnytter den nye lastvognsversion den samme teknologi som resten af Sisu Polar programmet.

 

De nye offroadere er tilgængelige som treakslede 6x4 og 6x6. Til tungere belastning tilbydes ligeledes en 8x8 version.

Kamaz-team første kunde

Kamaz Master teamet er den første kunde til den nye offroadbil. Den kører nu som servicekøretøj i løb, hvor Kamaz Master holdet deltager, for eksempel Dakar og Silk Way.

- Vi er glade for at kunne byde velkommen til Kamaz Master holdet blandt brugerne af vores lastbilprodukter. Valget af Sisu Polar til støttefunktioner i teamet er et bevis på pålidelighed og ydeevne, hvilket er centrale elementer ved møde med udfordringer i løbet af offroad race-events, siger Jyri Ahonen, vice president for Oy Sisu Auto Ab.

Alsidig

Ud over at være en offroad lastvogn er den også meget alsidig og derfor velegnet til en lang række andre anvendelser.

 

- Udstyret med et kroghejs leverer Sisu Polar offroad hurtigt en last, læsset på flade stativer eller containere, til fjerntliggende steder, hvor fragtterminaler og avancerede logistiske støttefunktioner ikke nødvendigvis eksisterer. Militær logistik operationer er et godt eksempel på en sådan slutanvendelse, fortsætter Jyri Ahonen.

Også som skovvogn under varierende sæsonmæssige forhold er en singlehjulsmonteret lastbil en mulighed, når den almindelige løsning ikke slår til.

 

(Foto: Sisu Auto)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com