Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

IRU-pris til Dantra-direktører

Søgeord:

6. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD: Direktør Kenneth Jensen og tidligere direktør Helge Jensen fra transportvirksomheden Dantra A/S fik i dag IRU-priserne ”Award for Top Road Transport Managers 2013.”

ITD: Direktør Kenneth Jensen og tidligere direktør Helge Jensen fra transportvirksomheden Dantra A/S fik i dag IRU-priserne ”Award for Top Road Transport Managers 2013.”Transportminister Henrik Dam Kristensen (S) var i dag på besøg hos ITD for at drøfte aktuelle forhold i vejtransporten.

 

- Det var nogle udbytterige timer, hvor vi kom omkring de mest aktuelle debattemaer i branchen. Vi benyttede fra ITD’s side lejligheden til at kaste lidt nuancer og kompromissøgende synspunkter på bordet. Det, mener vi, branchen har mest brug for, siger ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen.

 

Ministeren fik samtidig uddelt et par friske priser til to af branchens respekterede professionelle. Adm. direktør Kenneth Jensen og tidligere direktør Helge Jensen, begge fra transportvirksomheden Dantra A/S – og far og søn - fik nemlig begge overrakt den internationale vognmandsorganisation IRU’s pris ”Top Road Transport Managers 2013.”

Det skriver ITD i en pressemeddelelse.

Far og søn indstillet af hver sin brancheorganisation

Det er ITD, der har indstillet Kenneth Jensen, mens DI Transport har indstillet faderen Helge Jensen. Indstillingerne er foretaget helt uafhængigt af hinanden.

 

Dantra A/S arbejder med såkaldte ”Masterdriver-koncepter”, hvor erfarne chauffører underviser firmaets andre chauffører i sikker, miljøvenlig kørsel og godshåndtering.

 

Tankvognsfirmaet arbejder samtidig aktivt med en åben kommunikation til omverdenen og er en god ambassadør for branchen i medierne. I 2010 var virksomheden med på skolebesøg for at vise, hvordan børn undgår farlige situationer med lastbiler.

 

Igennem flere år har Kenneth Jensen og Helge Jensen sørget for at være aktive medspillere i ITD ved at være med i ITD’s netværk.

Lastbilflåden er på over 100 specialiserede tankvogne, som hver dag transporterer flydende produkter overalt i Danmark og Europa. Kenneth Jensen er 4. generation i spidsen for familiefirmaet.

 

IRU uddeler prisen til ledere, som gør en indsats for trafiksikkerhed, miljø og stadigt bedre uddannelse af medarbejderne. Samtidig skal prisvinderne være aktive medspillere i det arbejde, som deres brancheorganisation laver. De krav lever ITD-medlemmet Dantra A/S høj grad op til.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com