Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

10 stærke trækkere til Metrans

Søgeord:

23. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1234 gange

Læses i øjeblikket af:

0

HHLA-selskabet har bestilt to håndfulde Vectron lokomotiver.

 

Banegodslogistikoperatøren Metrans Group, der er datterselskab af terminaloperatøren HHLA (Hamburger Hafen und Logistik AG), har bestilt ti Vectron lokomotiver fra Siemens Mobility Czech Republic.

 

Lokomotiverne skal indgå i grænseoverskridende banegodstransport i central- og østeuropæiske lande.

 

- Det er vores glæde at udvide Metrans’ vognflåde med ti multisystem Vectron lokomotiver fra Siemens Mobility. Det understreger vores ambition om fortsat at vokse langs fremtidens transporttendenser. Købet af de ekstra lokomotiver vil gøre os mere fleksible og troværdige i forhold til at imødekomme vores kunders ønsker, siger Peter Kiss, administrerende direktør i Metrans Group.

 

Lokomotiverne bliver bygget i Siemens Mobilitys fabrik i München-Allach, og leveringerne forventes påbegyndt fra slutningen af 2019 til foråret 2020. Vectron lokomotivet er certificeret til at operere i Østrig, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Polen og Slovakiet.

- Vi er overbeviste om, at de nye Vectron lokomotiver gør vores kunde Metrans i stand til at imødekomme nuværende og fremtidige transportkrav og få succes ud af de langsigtede planer. Vectron lokomotiverne skriver en flot historie siden introduktionen på det europæiske marked, og vi er meget stolt over, at vi, sammen med Metrans, kan fejre salget af Vectron lokomotiv nummer 900, siger Roman Kokšal, administrerende direktør i Siemens Mobility Czech Republic. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk