Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

100 LNG-biler til KP Logistik

Søgeord:

5. august 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1038 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den danske transportvirksomhed bestiller 100 Scania R 410-trækkere.

 

Den danskejede familievirksomhed KP Logistik har bestilt ikke færre end 100 Scania R 410 LNG lastbiler til ligelig fordeling mellem KP Logistiks terminaler i Stavenhagen og Wustermark tæt på Berlin. De skal bruges til levering af tørrede, kølede og frosne fødevarer, primært til Netto- og Norma-butikker i det østlige Tyskland, herunder Berlin.

 

Det er samtidig Scanias største enkeltstående ordre på gasbiler til dato.

 

- Med denne strategiske ordre på gasdrevne lastbiler ønsker vi at gå forrest inden for bæredygtig transport og sætte et godt eksempel for transportbranchen, siger David Brokholm, administrerende direktør for KP Logistik GmbH.

 

Ud over de miljømæssige gevinster bliver KP Logistik fritaget for vejafgifter og kan drage fordel af de subsidier på gasdrevne køretøjer, der trådte i kraft i Tyskland tidligere på året. Det er med til at udligne den højere pris på LNG gaslastbilerne.

De nye Scania-lastbiler skal indgå i flåden i fire til fem år. I løbet af den tid vil de hver især køre op til 800.000 kilometer. Hver lastbil har et stort førerhus med to senge, et infotainmentsystem i høj kvalitet og en omfattende sikkerhedspakke. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk