Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

12 nye Linde til Petersen Tegl

Søgeord:

31. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

399 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Udvider Linde-flåden til 38 maskiner.

 

N.C. Nielsen har netop leveret 12 fabriksnye Linde gaffeltruck til Petersen Tegl. Med de nye maskiner har Petersen Tegl nu opbygget en samlet truckflåde på 38 Linde-maskiner.

 

Den globale efterspørgsel efter produkter fra Petersen Tegl har givet ekstra vind i sejlene for den sønderjyske virksomhed, der bogstaveligt talt lægger sten på sten i udviklingen. De gunstige tider har affødt et stigende kørselsbehov, hvor de mange Linde-truck bidrager til den interne transport på de enorme udendørsarealer og i hallerne, hvor der rådes over 44.000 kvadratmeter under tag.

 

- Vi har valgt Linde-gaffeltruck fra N.C. Nielsen, da vores truckførere skal have det bedste produkt på markedet. Vi har gode erfaringer med Linde, som fungerer upåklageligt i en travl hverdag. De bliver udsat på store belastninger her på teglværket. Det er derfor afgørende, at vores truck er robuste, hårdføre og velfungerende, så vi kan opretholde en kontinuerlig drift overalt i vores virksomhed, siger medejer Christian A. Petersen fra Petersen Tegl.

Ordren består af otte Linde H35D/393 dieseltruck, to Linde H25/392 gastruck, en Linde H35T/393 gastruck og en Linde H40D/394 dieseltruck. De skal fungere som allround truck, hvor de blandt andet aflæsser murstenspaller, kører færdige mursten til udendørs opbevaring, læsser lastbiler med mursten og fragter klargjorte mursten til brænding i de enorme ovne.

 

Hos N.C. Nielsen glæder man sig over ordren fra Petersen Tegl og at kunne levere en række Linde-truck til det sønderjyske teglværk:

 

- Vi glæder os over, at Petersen Tegl sætter så stor pris på Linde-truckene. De har i forvejen gode erfaringer med mærket og det var derfor naturligt med et genvalg. På teglværket er der brug for maksimal oppetid på truckene, at de kan klare de mange tunge løft og håndteringsopgaver og at medarbejderne har rigtigt gode arbejdsbetingelser inde i førerkabinen. Vi er stolte over at have leveret en god løsning, der lever op til de stillede krav, siger salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk