Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

BOXIT gafler ny truck hos Konecranes

Søgeord:

5. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

288 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny truck afdækker fremtidens behov for containerhåndtering i Risskov.

 

N.C. Nielsen har leveret en fabriksny Konecranes SMV 16-1200 gaffeltruck til BOXIT i Risskov. Det har betydet en højere effektivitet, og dermed er det blevet muligt at læsse lastbilerne hurtigere end hidtil, lyder det i en skriftlig meddelelse.

 

Siden 2003 har BOXIT tappet ind i tidsånden med fleksible løsninger til opbevaring, flytning og mobilitet. BOXIT-konceptet rummer således alle former for self storage til private kunder og erhvervslivet – med flere tusinde depotrum, 11 afdelinger rundt om i Danmark og to kontorhoteller.

 

Container-delen så dagens lys i 2010 som en naturlig forlængelse af den grundlæggende forretningsidé. I dag dækker produktpaletten udlejning og salg af nye containere i størrelserne 10, 20 og 40 fod. Dertil kommer en stor del køle- og frysecontainere og specialcontainere med blandt andet sidedøre, energipakker eller sikringer til fyrværkeribranchen.

- Det er lykkedes os at øge kapaciteten med mere end 50 procent her på containerpladsen i Risskov. Vi måtte tænke ud af boksen for at finde den rette løsning, da vi ikke blot kunne udvide de fysiske rammer på grunden. Vi valgte at købe en Konecranes SMV 16-1200 gaffeltruck, så vi har dækket vores behov for håndtering af containere et godt stykke ind i fremtiden, siger Lars Bobjerg Juul, som er daglig leder af BOXIT Container.

Behagelig køreoplevelse

Container-området hos BOXIT i Risskov dækker et areal på omkring 13.000 kvadratmeter og ligger på en god logistisk placering tæt på motorvejsnettet. Fra Risskov kører virksomhedens egne lastbiler ud i landet med de karakteristiske BOXIT-containere på ladet. Her er ingen tid at spilde, når lastbilerne kommer ind med nye containere eller skal læsses med udlejnings- eller salgscontainere.

 

- Det skal gå tjept, når lastbilerne er inde. Vi læsser omkring 50 containere dagligt. Det tager ikke mange minutter med vores nye Konecranes gaffeltruck. Med sit converter-system giver den en virkelig behagelig køreoplevelse og tilmed vil jeg fremhæve førerkomforten med et godt udsyn til alle sider, et støjsvagt arbejdsmiljø og godt med aflæggerplads i kabinen, siger værkfører Kaj Gregersen, der selv sidder bag rattet til daglig.

Konecranes-maskinen fra N.C. Nielsen blev valgt efter en budrunde, hvor flere konkurrerende mærker var inde i billedet. Alle maskiner blev vurderet, prøvekørt og kalkuleret, og det var altså N.C. Nielsen, der endte med at få ordren – blandt andet fordi BOXIT i forvejen har en Linde gaffeltruck på containerpladsen.

 

- Vi har en rigtig god dialog med N.C. Nielsen, som er lydhøre over for vores ønsker og reagerer hurtigt på forespørgsler. Vi lægger vægt på, at det er et anerkendt truckmærke og at den tekniske kvalitet er helt i top. Selve køreoplevelsen i Konecranes gaffeltrucken er også vigtig, da vi tilbringer mange timer bag rettet og hele tiden skal være klar til at rykke, når der skal ekspederes containere i en fart, siger Kaj Gregersen fra BOXIT. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk