Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bridgestone præsenterer Webfleet Solutions

Søgeord:

13. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

443 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Koncernen har navngivet det tidligere TomTom Telematics.

 

Bridgestone afslører ‘Webfleet Solutions’ som det nye firmanavn for den nyligt opkøbte TomTom Telematics. EMEA-forretningen servicerer nu mere end 1,2 millioner køretøjer med mobilitets-abonnementer og flådeløsninger, lyder det.

 

Overtagelsen af TomTom Telematics var motiveret af Bridgestones ambition om at styrke sine digitale kapaciteter, som del af den igangværende transformering fra en førende dækproducent til leder indenfor mobilitetsløsninger.

 

Overtagelsen har styrket Bridgestones tilstedeværelse indenfor data-baserede løsninger, som gør flådestyring mere effektiv and optimal. Den omdøbte platform Webfleet Solutions – inspireret af den primære løsningsplatform WEBFLEET, som har leveret telematik for flåder gennem de sidste 20 år – afspejler Bridgestones ambition om at tilbyde en bredere pallette af digitale mobilitets- og flådeløsninger til sine kunder og bekræfter positionen som global markedsleder, lyder det fra selskabet.

EVP og CEO for Bridgestone EMEA, Paolo Ferrari:

 

- Da vi overtog Webfleet Solutions i begyndelsen af året, skabte vi et kraftcenter for flådeløsninger. Sammen har vi alle muligheder for føre an, i hvad der er en utroligt spændende, hurtigt voksende og innovativ industri af mobilitet. Vi har ambitionen, infrastrukturen, ressourcerne, data og indsigterne, og mest af alt har vi menneskerne og deres uovertrufne viden. I takt med at den nye verden af forbunden og autonom mobilitet hastigt bliver en realitet, vil Bridgestone og Webfleet Solutions sammen sikre, at vores kunder kan opnå alle fordelene af denne nye æra, siger han./anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk