Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Brodæk over Fynske Motorvej

Søgeord:

19. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

158 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny bro på strækningen Gribsvad-Odense V.

 

Snart sænker Vejdirektoratets entreprenør et 685 kvadratmeter stort brodæk ved Spedsbjergvej på den Fynske Motorvej på plads. Efter planen sker det onsdag den 20. maj.

 

Brodækket blev støbt den 23. april og er nu efter at have hærdet et par uger klar til at blive sænket ned på de bærende bropiller. Det store brodæk – de fremtidige kørebaner på Spedsbjergvej – blev støbt i en form hævet 6 meter over kørebanen.

 

- På strækningen mellem Gribsvad og Odense V, som er det stykke af motorvejen, vi arbejder på lige nu, er broen den eneste helt nye bro, vi skal bygge. Så med brodækket på plads når vi en stor milepæl på projektet, siger projektchef Robin Højen Madsen og tilføjer, at det forventes, at broen er helt færdig og klar til trafik i midten af juni.

Den gamle bro ved Spedsbjergvej blev revet ned sidste år. Den var bygget til en firesporet motorvej og ikke kunne udbygges til at passe til den nye motorvej med seks spor.

 

I dagtimerne vil trafikanterne ikke opleve nogen ændringer på den Fynske Motorvej, men i aften- og nattetimerne vil der være færre kørespor.

 

- Sænkningen af brodækket sker, mens motorvejen er i drift, men det får ikke mærkbare trafikale konsekvenser i dagtimerne, siger Robin Højen Madsen.

 

I perioden fra mandag den 18. maj til onsdag den 20. maj skal Vejdirektoratets entreprenør gøre klar til sænkningen af brodækket, og derfor vil der være forberedende arbejder i aften- og nattetimerne. I tidsrummet mellem 19.00 og 06.00 vil der kun være et spor farbart i vestlig retning.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com