Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk-amerikansk IT-partnerskab

25. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Project44 og Gatehouse Logistics indgår multinational aftale.

 

Teknologivirksomhederne - amerikanske project44 (p44) og danske Gatehouse Logistics - oplyser, at de har indgået multinational aftale, der ”vil give sikker og autoriseret adgang til det største visibilitets-netværk i Nordamerika og Europa, og dermed øges begge teknologiudbyderes mulighed for at levere visibilitets-løsninger på tværs af transportformer og geografiske områder”, som det lyder.

 

Siden 1992 har Gatehouse Logistics drevet virksomhed med sikker deling af data i forsyningskæden. Særligt tjenesten ghTrack, der er en neutral og hardwareagnostisk datadelingstjeneste, har gjort det muligt for Gatehouse Logistics at opbygge det største netværk af telematiske systemer i Europa. Tilsvarende er p44 hurtigt blevet førende inden for avanceret visibilitet i Nordamerika ved at have opbygget det største og mest inkluderende netværk af kapacitetsudbydere forbundet via ELD, telematik, direkte API forbindelser, app-fri tracking eller smartphone apps.

Administrerende direktør i Gatehouse Logistics, Jesper Bennike:

 

- Project44 og Gatehouse Logistics har i årevis fremhævet vigtigheden af nøjagtige data. Dette samarbejde er i tråd med begge virksomheders løfte om at levere den mest omfattende globale søgemaskine kun baseret på sikker information af høj kvalitet i realtid, siger han.

 

Med partnerskabet har project44 og Gatehouse Logistics' kunder nu omgående og aktiv adgang til et netværk af 175.000 multimodale operatører - bestående af 90.000 kapacitetsudbydere i Nordamerika og 85.000 i Europa, lyder det.

 

Jett McCandless, grundlægger og administrerende direktør i p44:

 

- Visibilitet er det bedste initiativ inden for forsyningskæder. Et rekordstort antal nordamerikanske og europæiske virksomheder har investeret i visibilitets-platforme i realtid, der skal bruges enten alene eller med et TMS, CRM, WMS eller ERP system. Dette partnerskab gør, at producenter, detailhandlere, e-handlere, distributører, fragtmænd og tredjeparts logistikudbydere hurtigere kan drage fordel af fuld visibilitet ved at arbejde med en enkelt udbyder til alle forsendelser uanset geografisk placering, siger Jett McCandless.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

238 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com