Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk viden sikrer italienske broer

Søgeord:

17. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

424 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny aftale skal øge levetid og sikkerhed på 400 italienske motorvejsbroer.

 

Sund & Bælt har netop indgået aftale om et udviklingssamarbejde med den italienske teknologivirksomhed Sacertis. Intelligente sensorer og nøjeregnende algoritmer skal holde øje med tilstanden på over 400 motorvejsbroer i Italien. En overvågning som kan sikre den rette vedligeholdelse af broerne og forlænge levetiden og give besked, før noget udvikler sig kritisk.

 

- Samarbejdet giver os mulighed for at dele vores erfaringer. Vi kan være stolte af, at viden fra Storebæltsbroen kan gøre en forskel og være med til at sikre infrastruktur internationalt, siger Bjarne Jørgensen, Executive Director i Sund & Bælt.

 

For den italienske teknologivirksomhed har det været helt centralt i udviklingsarbejdet at forstærke løsningen med global ekspertise.

 

- Danmark er kendt for en høj kvalitet af vedligehold på broer og tunneler. Så det har stor værdi for os at udvikle værktøjet med en partner som Sund & Bælt, der har solid erfaring og allerede i dag udnytter digitale teknologier til at arbejde smartere og mere sikkert, siger Andrea Cuomo, direktør og grundlægger af Sacertis. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com