Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DB Schenker ensarter toldstyring i Norden

Søgeord:

24. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

497 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Logistikkoncernen har valgt Descartes’ GCT-system.

 

DB Schenker vælger Descartes’ toldhåndteringssystem for Danmark, Sverige og Norge.

 

Descartes’ løsning med elektronisk og automatiseret håndtering af tolddeklarationer og toldlager giver en mere effektiv håndtering og samtidig mulighed for DB Schenker at tilbyde kunderne nye tjenester, lyder det fra DB Schenker:

 

- Vi ønsker at opnå en mere moderne toldhåndtering, mens ny EU-lovgivning udgør store udfordringer ved at holde vores gamle system opdateret. Med Descartes’ løsning kan vi producere toldklarering på en mere effektiv måde og forhåbentlig øge vores markedsandel gennem en smartere forsyning af toldtjenester, siger Mikael Eriksson, leder af Customs hos Schenker AB i Sverige.

 

Med GCT fra Descartes modtager DB Schenker nu en fælles toldhåndteringsløsning til operationerne i Sverige, Norge og Danmark. Systemet giver blandt andet mulighed for at modtage og styre tolddokumenter elektronisk. Det øger også produktiviteten ved at automatisk generere eksportdokumentation sammen med den tilsvarende importdokumentation mellem landene i en integreret proces.

- Descartes opfylder vores krav som en global etableret totalleverandør af et komplet og dokumenteret toldsystem. Vi er en del af en stor international koncern og det er vigtigt at vores leverandører er på samme niveau, siger Mikael Eriksson.

 

Lars Persson, Sales Director Nordic Region hos Descartes:

 

- Vi er glade og stolte over at kunne bidrage til DB Schenkers udvikling og succes. Vores komplette Saas-løsning til toldbehandling er altid opdateret for at opfylde de nuværende krav og forskrifter og håndterer effektivt et stort antal tolddeklarationer med en høj grad af automatisering, siger Lars Persson. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk