Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Descartes styrker sin position inden for e-handel

Søgeord:

11. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

504 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Køber den canadiske flådestyringsvirksomhed ShipTrack.

 

Descartes Systems Group har opkøbt den canadiske virksomhed ShipTrack, der leverer løsninger med fokus på last mile-levering til e-handelsbranchen. Gennem opkøbet styrker Descartes sit udbud af løsninger til logistikintensive virksomheder.

 

ShipTrack har hovedkontor lige uden for Ottawa, Canada, og er i dag en af verdens førende leverandører af cloudbaserede løsninger til leveringssporing. Med ShipTracks platform automatiseres leverancerne samtidig med, at kunderne får leveringsopdateringer i realtid samt information om forventet ankomst.

 

- Den udfordring, mange distributører i dag møder i forbindelse med leverancens last mile, handler om, hvordan de kan håndtere større leveringsvolumener i en tid, hvor kundernes krav til forskellige leveringsmåder og opdateringer i realtid også stiger. Vores platform hjælper aktørerne med at imødegå de udfordringer, de står over for ved hjælp af stærke arbejdsgange gennem hele leverancen og information i realtid til slutkunden. Sammen med Descartes ser vi nu store muligheder for at skabe et unikt produkt, der kombinerer vores last mile-løsninger med Descartes’ ruteoptimering, siger medgrundlægger til ShipTrack og VP Mobility Solutions hos Descartes, Shawn Winter.

Et samspil i tiden

ShipTracks skaler- og konfigurerbare platform passer specielt godt til aktører, der arbejder inden for e-handel og hjemmelevering af pakker og medicin, hvor der er et stort behov for en effektiv last mile-proces. For Descartes er opkøbet af ShipTrack en vigtig del af virksomhedens strategi om at styrke deres e-handelstilbud.

 

- Vi kan se, at der lige nu sker et skift i, hvordan vi mennesker forbruger, og tendensen er, at vi vil fortsætte med at se en stigning i antallet af varer, der købes online. Derfor intensiverer vi investeringerne i vores e-handelsløsninger for at sikre, at vores kunder, store som små, kan imødekomme efterspørgslen og leve op til deres kunders forventninger om en effektiv levering. Opkøbet af ShipTrack er helt i tråd med vores strategi, og sammen med vores mobile løsninger for ruteoptimering udfylder vi nu et hul på markedet, siger administrerende direktør for Descartes Systems Group, Edward J. Ryan. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk