Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

EG overtager Alystra

Søgeord:

18. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

325 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Softwarevirksomheden køber transportsystem fra finsk ejer.

 

Softwareselskabet EG har underskrevet en aftale om at købe det svensk-baserede transportsystem Alystra og relaterede aktiviteter fra ejeren, finske TietoEVRY.

 

Alystra er en it-transportløsning til speditører og vognmænd, der administrerer planlægning, ruter, økonomi og fakturering.

 

- Med aftalen træder vi ind på det svenske marked for digital håndtering af transport, og det giver os muligheden for at udvide EG's portefølje til den nordiske transportbranche, siger Mikkel Bardram, administrerende direktør i EG.

 

- Vi ser en stigende efterspørgsel efter standardsoftware i transportbranchen, da teknologien giver mulighed for at mindske ressourceforbruget - med en positiv effekt på både økonomi og miljø, siger Mikkel Bardram.

 

- I modsætning til globale transportvirksomheder, der har transportløsninger fra globale leverandører, er der mange mindre og mellemstore speditører, som har behov for brugervenlige transportsystemer, der kræver mindre investeringer. Alystra har med succes leveret til dette segment i mere end 20 år, og jeg er overbevist om, at vi fremadrettet kan levere endnu bedre og mere effektive systemer som en del af EG, siger Uno Liljedahl, Alystra.

Salget forventes gennemført inden udgangen af 2021. På to år har EG investeret mere end 2 mia. kr. i danske og nordiske softwarevirksomheder. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk