Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

El-trucks går som varmt brød

Søgeord:

16. august 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

521 gange

Læses i øjeblikket af:

0

N.C. Nielsen oplever større efterspørgsel efter grønnere transportløsninger.

 

Hos N.C. Nielsen i Balling er den grønne omstilling for alvor kommet i fokus. Et stigende antal kunder efterspørger grønne, bæredygtige og energirigtige transportløsninger, der bidrager til et bedre arbejdsmiljø, et mere CO2-venligt energiforbrug og en mere ansvarlig truckkørsel til gavn for de fremtidige generationer.

 

Det skriver selskabet i en skriftlig meddelelse.

 

For N.C. Nielsen-kunderne er grøn omstilling en god forretning, lyder det. Skiftet til el-truck medfører en stor miljøgevinst, da kunderne kan spare mange tons CO2-udledning hvert år og samtidig reducere udgifterne til brændstofforbrug. Derudover medfører el-truck generelt mindre vedligeholdelse og færre udskiftninger af maskindele end en klassisk motortruck.

 

- Vi er glade for, at et stigende antal kunder vælger el-truck med Lithium-ION batterier. Det giver god mening på alle parametre, men især reduktionen af CO2-udledning betyder meget i forhold til den overordnede, grønne omstilling. På hverdagsbasis er en el-truck ofte at foretrække, da den støjer mindre end en gas- eller dieseltruck – og heller ikke udleder udstødningsgasser under kørslen, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Samtidig er teknologien til at registrere, overvåge og dokumentere miljøvenlig og sikker kørsel blevet mere udbredt. Truckførere og flådeforvaltere har adgang til store mængder data på mobiler, tablets og pc’er, så de løbende kan følge med i truckens performance. Ifølge salgsdirektøren har det været med til at øge den grønne bevidsthed:

 

- Vi hører ofte fra vores kunder, at der går sport i at køre så miljøvenligt og effektivt som muligt. Det handler om, at mange virksomheder italesætter den grønne omstilling og gerne vil gøre en forskel. I den sammenhæng hjælper det med dokumentation og at komme med målbare beviser på, at indsatsen rent faktisk nytter noget, siger Allan Nielsen.

 

/anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk