Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første MAN fra ’Truck Generation’

Søgeord:

27. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

260 gange

Læses i øjeblikket af:

0

MAN Odense A/S leverer Danmarks første lastbil fra MAN’s nye ’Truck Generation’.

 

MAN Odense A/S, der er MAN’s autoriserede forhandler på Fyn, har netop leveret den første kundesolgte bil fra den nye MAN ’Truck Generation’ – et kraftigt opdateret MAN-lastbilprogram, hvad angår design og formåen. Ejeren af den nye vogn er H. Schwarz Transport i Middelfart.

 

På grund af coronakrisen har lanceringen været forsinket, og glæden er derfor stor, nu hvor første aflevering har kunnet finde sted.

 

- Det er bestemt en chaufførvenlig bil. Det nye rat, gearskiftet og MAN SmartSelect er perfekt, lyder det fra vognmand Henning Schwarz, der først selv har testkørt den nye MAN TGX her i sommer, selvom han underskrev aftalen på bilen tilbage i oktober 2019 på en sneak-peek-tur til MAN’s hovedkontor i München. Her blev bilen vist frem for udvalgte kunder for lukkede døre og uden mulighed for prøvekørsel.

Henning Schwarz og chaufføren Michael Hansen glæder sig over den nye bil. Michael har kørt for firmaet i 17 år og får nu sin fjerde MAN som arbejdsplads. Med godt 110.000 km om året på de danske veje er det ikke uvæsentligt, at komforten er i top.

 

- Jeg glæder mig og kan se, at der virkelig er sket nyt for os chauffører, når det kommer til indretningen af førerhuset, siger chauffør Michael Hansen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk