Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første Truck Diesel med HVO

Søgeord:

4. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

195 gange

Læses i øjeblikket af:

0

I Køge kan der nu tankes HVO fra OK’s Truck Diesel station på Servicevej 1.

 

Energiselskabet OK har mærket stigende efterspørgsel på HVO biobrændstof, og nu er den første stander med den biologiske dieselolie åbnet i Køge.

 

Da OK i november åbnede Truck Diesel stationen i Køge, blev der også gjort klar til en stander med HVO biodiesel. Indtil nu har det kun været muligt at få leveret HVO fra OK til hjemmetanken, men nu er den første stander på en af selskabets stationer altså åben.

 

- I november åbnede vi sammen med YX en Truck Diesel-station mere i Køge. Her blev der fra starten gjort klar til en HVO-stander. Den er nu åben, og vi ser meget frem til at følge, hvordan kunderne tager i mod det, siger Henrik Dehn, markedschef på transportområdet i OK.

Han tilføjer, at HVO biodiesel er et attraktivt produkt, hvis man vil reducere sin udledning af CO2 og samtidig beholde den eksisterende vognpark.

 

- Produktet har stort set de samme tekniske egenskaber som konventionel diesel. Det kan enten iblandes almindelig diesel eller erstatte det 100 procent. Derfor kræver det heller ikke, at man udskifter sin vognpark for at køre på HVO, forklarer Henrik Dehn. Han understreger samtidig, at HVO desuden har den fordel, at det både har gode kuldeegenskaber og høj ydeevne.

 

- Det er vigtigt for os at følge udviklingen inden for fremtidens drivmidler og være leveringsdygtige, når kundernes efterspørger de nye brændselsformer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk