Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fornem pris til Krone-køletrailer

Søgeord:

17. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

194 gange

Læses i øjeblikket af:

1

’THT New Cool’ modtager tysk hæder.

 

De to tyske fagblade ‘Verkehrs-Rundschau’ og ’Trucker’ har tildelt Krone og selskabets hollandske partner THT prisen ’Green Truck Innovation 2021’ for Cool Lineren ’THT New Cool’.

 

Krones direktør for salg og marketing, Frank Albers, og THT-ejer Twan Heetkamp modtog den prestigefyldte pris den 9. juni på "VR Gala 2021" i Neuss, Tyskland.

 

For at opnå den højest mulige bæredygtighed inden for køletransport konverterer Krone Cool Liner fuldstændigt til elektrisk drift i samarbejde med el-specialisten THT. Til det formål konverteres den anden anhængeraksel til en rekuperationsaksel, der tilfører elektrisk energi til en batteripakke, der er monteret i længderetningen under anhængeren. Tredjegenerations-energilagringsenheden, der kun vejer 320 kg, forsyner den helelektriske køleenhed med elektricitet ved hjælp af intelligent kontrolelektronik, så "THT New Cool" Cool Liner slet ikke har brug for en dieselenhed. Den samlede vægt af den fuldt elektriske køletrailer er den samme som for en konventionelt køletrailer med en fuld dieseltank.

Dette reducerer brændstofforbruget betydeligt og dermed CO2 og emissioner af fine partikler. En anden positiv effekt er den lavere støjemission fra den elektriske køleenhed. Takket være dette bæredygtige koncept forurener madtransport med Cool Liner "THT New Cool" betydeligt mindre byer og byområder og understøtter klimarettet transportplanlægning.

 

Frank Albers ser den prestigefyldte pris som en bekræftelse af Krones konsekvente bæredygtighedsstrategi:

 

- Vi er meget taknemmelige for denne pris og samarbejdet med Twan Heetkamp. Gennem sådanne samarbejder og projekter skabes bæredygtige innovationer. Samtidig er det et incitament for os at fortsætte med at tilbyde innovative køretøjskoncepter til transport- og logistikindustrien. Dette er også på baggrund af den yderligere ændring af europæisk miljølovgivning, for eksempel med hensyn til emission af nitrogenoxider eller CO2-grænseværdier, siger Frank Albers. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com